Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 750g513kcal108.3g0g8.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Appelsiini, kuorittu 500g235kcal2.8g44.5g1.5g10.5g
Salaatti, jäävuori tuore1000g100kcal11g8g2g10g
Kurkku 350g38kcal2g4.9g0.3g2.4g
Halloumi-juusto light, 100g250g550kcal67.5g2.5g30g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen35g66kcal0.2g15.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g3317kcal387.8g222.4g85.2g50.8g
Valittu annoskoko3070g1659kcal193.9g111.2g42.6g25.4g
Annoskoko puolitettuna1535g829kcal97g55.6g21.3g12.7g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029