Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali394g83kcal4.7g13.4g0.8g8.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 300g100kcal1.9g17g0.6g7.8g
Parsakaali, keitetty, suolaton 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vesi1376g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g30g40kcal0.8g7.1g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha751g1246kcal142.6g0g75.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g3072kcal313.8g88.2g156g41.2g
Valittu annoskoko3070g1536kcal156.9g44.1g78g20.6g
Annoskoko puolitettuna1535g768kcal78.5g22.1g39g10.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974