Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 869g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 251g757kcal0.3g186.1g0g0g
Hiiva 48g36kcal6.3g0.5g0.2g3.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 242g734kcal21.1g133.8g4.6g33.6g
Grahamjauho 483g1584kcal51g293.2g10.6g47.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1159g4057kcal156.5g760.5g33.6g63.8g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g14338kcal470.4g2748.2g98g297g
Valittu annoskoko3072g7169kcal235.2g1374.1g49g148.5g
Annoskoko puolitettuna1536g3584kcal117.6g687.1g24.5g74.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646