Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä901g991kcal70.3g162.2g4.5g72.1g
Peruna, keskikokoinen 60g641g385kcal9.6g83.3g0.6g5.8g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g353kcal0g0g40.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g12g12kcal0.1g2.2g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Paprika punainen 401g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka481g48kcal5.3g3.8g1g4.8g
Feta, Arla Apetina 3%401g441kcal72.1g8g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g4810kcal330.8g568g120.4g190.2g
Valittu annoskoko3072g2405kcal165.4g284g60.2g95.1g
Annoskoko puolitettuna1536g1203kcal82.7g142g30.1g47.6g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449