Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2409g3446kcal481.9g0g168.7g0g
Kananmuna kuoreton 361g516kcal45.2g1.1g37g0g
Lanttu 301g87kcal3g13.9g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g8096kcal1060.2g30g413.2g10.8g
Valittu annoskoko3072g4048kcal530.1g15g206.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna1536g2024kcal265.1g7.5g103.3g2.7g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893