Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)588g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g6860kcal624g59.4g442.6g22.2g
Valittu annoskoko3072g3430kcal312g29.7g221.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna1536g1715kcal156g14.9g110.7g5.6g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022