RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 755g1077kcal94.4g2.3g77.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g599g1918kcal0g18g227.8g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)204g652kcal22.4g128.4g5.7g24.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g887g2972kcal122.4g568.7g20.4g53.2g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g93kcal3.3g18g2.1g8.4g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g218kcal2.1g47.7g2.1g0g
Hermesetas-jauhe27g78kcal0.3g15.1g0g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g14446kcal499.6g1671.8g672g207.4g
Valittu annoskoko3072g7223kcal249.8g835.9g336g103.7g
Annoskoko puolitettuna1536g3612kcal124.9g418g168g51.9g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435