Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)390g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen450g157kcal0.9g36.9g0.4g6.7g
Kalaliemikuutio 20g61kcal2g6.8g2.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Katkarapu 500g342kcal72.2g0g5.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%500g425kcal5g22.5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g2223kcal173.6g176.4g89.2g27.8g
Valittu annoskoko3078g1112kcal86.8g88.2g44.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna1539g556kcal43.4g44.1g22.3g7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181