Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1440g2390kcal273.6g0g144g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g1080g302kcal11.9g55.1g3.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g360g1256kcal25.2g72g97.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g72g295kcal5g1.4g20.9g0g
Ketsuppi, Felix36g32kcal0.4g7.6g0.2g0g
Salsa medium (Rainbow)90g23kcal1g3.9g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g8599kcal634.2g280g531.4g2.8g
Valittu annoskoko3078g4299kcal317.1g140g265.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna1539g2150kcal158.6g70g132.9g0.7g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006