Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g300g540kcal7.5g24g45g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g720g1223kcal143.9g0g72g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)750g2624kcal96g522.5g14.2g24g
Plus maito (Valio), annos 100g150g60kcal7.5g7.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto225g888kcal54g4.5g72g0g
Tomaatti, tuore300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g11635kcal690.2g1164.8g459.8g64.4g
Valittu annoskoko3078g5818kcal345.1g582.4g229.9g32.2g
Annoskoko puolitettuna1539g2909kcal172.6g291.2g115g16.1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445