Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1986g2045kcal458.7g0g29.8g0g
Voi 63g458kcal0.8g0.3g51.4g0g
Hunaja 90g298kcal0.5g72.9g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl903g405kcal2.7g90.3g0.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g36g134kcal0.4g30.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g6682kcal926.2g387.6g166.4g0g
Valittu annoskoko3078g3341kcal463.1g193.8g83.2g0g
Annoskoko puolitettuna1539g1670kcal231.6g96.9g41.6g0g
Arvot/100g100g109kcal15g6.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007