Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g33g127kcal0.1g31.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1679kcal33.4g212.4g76.4g11g
Valittu annoskoko308g839kcal16.7g106.2g38.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna154g420kcal8.4g53.1g19.1g2.8g
Arvot/100g100g272kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257