Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai60g211kcal7.2g42.8g1.3g1.8g
Sokeri 59g240kcal0g59.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.6g21kcal1g0.6g1.2g1.7g
Voi 35g253kcal0.4g0.1g28.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)46g26kcal3.9g2.3g0.1g0g
Pätkis, 18g25g123kcal0.9g15.3g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Taloussuklaa, Fazer23g120kcal0.9g13g7g1.2g
Voi 12g84kcal0.1g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g2281kcal38.6g270.6g115g9.4g
Valittu annoskoko308g1140kcal19.3g135.3g57.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna154g570kcal9.7g67.7g28.8g2.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g43.9g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319