PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss87g65kcal1g15.7g0.3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g87g18kcal1.4g2.4g0.2g0g
Rypsiöljy Eldorado2.2g18kcal0g0g2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)44g87kcal6.1g5.2g4.8g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g87g52kcal0.8g4.5g3.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g480kcal18.6g55.6g21.6g0.6g
Valittu annoskoko308g240kcal9.3g27.8g10.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna154g120kcal4.7g13.9g5.4g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372