Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g218g644kcal32.8g0g56.8g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g44g16kcal0.4g2.7g0.1g1.2g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g44g11kcal0.9g1.6g0.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1341kcal68.2g8.6g114g2.4g
Valittu annoskoko308g671kcal34.1g4.3g57g1.2g
Annoskoko puolitettuna154g335kcal17.1g2.2g28.5g0.6g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624