Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 218g1403kcal30.7g7.4g132.9g38.1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g15g32kcal0.7g7.1g0.1g5.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g47g143kcal0g35.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g3157kcal62.8g100.6g266g87.8g
Valittu annoskoko308g1579kcal31.4g50.3g133g43.9g
Annoskoko puolitettuna154g789kcal15.7g25.2g66.5g22g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195