Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)159g183kcal9.4g22.3g6.5g4.9g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g66g89kcal14.4g0g3.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora9g14kcal0.1g0.3g1.4g0g
Sinappi 3.8g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 7.5g23kcal0.3g0.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g680kcal48.8g47g33g10.2g
Valittu annoskoko309g340kcal24.4g23.5g16.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna154g170kcal12.2g11.8g8.3g2.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860