Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g21g33kcal4.6g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 35g19kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 3.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g150kcal11.6g13.8g5.4g2.6g
Valittu annoskoko309g75kcal5.8g6.9g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna154g38kcal2.9g3.5g1.4g0.7g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936