Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g136g172kcal11.7g27g1.8g3.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)6.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0.2g
Paseerattu tomaatti rainbow104g37kcal1g7.2g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Oltermanni 9% (Valio)15g32kcal4.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.8g2.9g2.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g676kcal41.8g76.8g21.8g8.8g
Valittu annoskoko309g338kcal20.9g38.4g10.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna155g169kcal10.5g19.2g5.5g2.2g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872