Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 78g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 78g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 63g76kcal13.3g0g2.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g10.9g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g23g91kcal6.8g0.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g789kcal53.2g9.6g57.8g7.4g
Valittu annoskoko309g394kcal26.6g4.8g28.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna154g197kcal13.3g2.4g14.5g1.9g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191