Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 209g80kcal2.1g14.4g0.4g5.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Hunaja 8.3g28kcal0g6.7g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)6.3g40kcal1g0.9g3.7g0.4g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g42g137kcal10g0g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g629kcal27.2g48g33.4g12.6g
Valittu annoskoko309g315kcal13.6g24g16.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna154g157kcal6.8g12g8.4g3.2g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756