Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.3g1.3g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g7.5g26kcal0.3g6.1g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Sieni tatti, hapero 13g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g808kcal35.4g57g47.8g6g
Valittu annoskoko309g404kcal17.7g28.5g23.9g3g
Annoskoko puolitettuna154g202kcal8.9g14.3g12g1.5g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282