Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle166g215kcal10.8g33.1g5g8.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korianteri, annos 10g3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Korianteri, tuore, annos 20g28g5.6kcal0.6g1.1g0.1g0.8g
Sinappi 3.1g4.1kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g928kcal30.8g120.2g36.8g24g
Valittu annoskoko309g464kcal15.4g60.1g18.4g12g
Annoskoko puolitettuna154g232kcal7.7g30.1g9.2g6g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161