Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 52g13kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g52g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 52g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g52g63kcal1.2g2.5g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g434kcal23.8g18.6g28.4g5.6g
Valittu annoskoko309g217kcal11.9g9.3g14.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna155g108kcal6g4.7g7.1g1.4g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482