Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 98g75kcal1.9g15.3g0.2g1g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton16g30kcal0.7g0.9g2.5g0.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g7.3kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g276kcal11g38.4g7.4g4.4g
Valittu annoskoko309g138kcal5.5g19.2g3.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna155g69kcal2.8g9.6g1.9g1.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035