Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g667g1381kcal69.3g12.7g124.7g20g
Sipuli, tuore133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Lanttu 133g39kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Porkkana 533g174kcal3.3g29.7g1.1g13.6g
Selleri, annos 50g93g13kcal0.9g2.8g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 867g561kcal13.9g114.2g1.5g7.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Parsakaali, tuore, 257g307g92kcal14.1g6.1g0.9g4.9g
Kiinankaali raaka 100g307g55kcal4.9g7.1g0.9g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g4903kcal228.4g371.4g277.2g115.4g
Valittu annoskoko3080g2451kcal114.2g185.7g138.6g57.7g
Annoskoko puolitettuna1540g1226kcal57.1g92.9g69.3g28.9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062