Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 350g2488kcal2.6g1.4g280.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 607g2083kcal61.9g425g7.3g21.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 58g50kcal1.8g2.6g3.5g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 642g916kcal80.3g1.9g65.8g0g
Anjovis 189g487kcal54.6g18.2g21.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 234g150kcal7.5g11.3g8.2g0g
Purjosipuli584g111kcal10.5g14g1.2g12.3g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Pizzajuusto, valio234g794kcal58.4g0g60.7g0g
Muna, annos 60g140g123kcal10.6g1.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g14423kcal579g951.8g914.6g68.4g
Valittu annoskoko3080g7212kcal289.5g475.9g457.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna1540g3606kcal144.8g238g228.7g17.1g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831