Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g559g4137kcal0g0g458.4g0g
Sokeri489g1986kcal0g488.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl486g637kcal63.2g2.4g41.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1118g3466kcal190.1g603.7g32.4g145.3g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Marianne crush 150g391g1683kcal4.7g336.5g32.9g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g24043kcal517.4g2917.2g1131g304.2g
Valittu annoskoko3080g12022kcal258.7g1458.6g565.5g152.1g
Annoskoko puolitettuna1540g6011kcal129.4g729.3g282.8g76.1g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622