Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 714g2897kcal0g713g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu761g959kcal83.7g2.3g68.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.3g318.4g5.5g15.9g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g62kcal3.1g1.8g3.6g5.1g
Maitosuklaa 560g3008kcal56.7g279.9g184.7g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 560g3976kcal4.2g2.2g447.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g24975kcal389.4g2645.8g1420.2g42.6g
Valittu annoskoko3080g12488kcal194.7g1322.9g710.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna1540g6244kcal97.4g661.5g355.1g10.7g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772