Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1400g298kcal13.2g35g4.2g26.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1400g4060kcal364g0g294g0g
Ruokaöljy keskiarvo 280g2474kcal0g0g279.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g13662kcal754.4g70g1155.8g53.2g
Valittu annoskoko3080g6831kcal377.2g35g577.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna1540g3416kcal188.6g17.5g289g13.3g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672