Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu386g486kcal42.4g1.2g34.7g0g
Sokeri 546g2217kcal0g545.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g627g175kcal3.8g37.3g1.3g15.7g
Vehnäjauho puolikarkea 471g1615kcal48g329.5g5.6g16.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen321g2314kcal0g0g257.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g161g1157kcal1.6g1.6g128.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g161g402kcal22.5g5.5g32.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g402g1607kcal0g401.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g19997kcal236.6g2657.8g918.6g64.4g
Valittu annoskoko3080g9998kcal118.3g1328.9g459.3g32.2g
Annoskoko puolitettuna1540g4999kcal59.2g664.5g229.7g16.1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081