Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1962g3729kcal353.2g0g255.1g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vesi935g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g10g26kcal0.6g0.9g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g14g53kcal0.1g12.9g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g7973kcal720.4g99.2g516.6g6.6g
Valittu annoskoko3080g3986kcal360.2g49.6g258.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna1540g1993kcal180.1g24.8g129.2g1.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215