Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g632kcal30g48g35g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g150g585kcal43.5g2.2g45g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1000g3499kcal128g696.8g19g32g
Paistijauheliha 10%700g1190kcal140g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g12499kcal715.4g1504.4g395.4g67.4g
Valittu annoskoko3084g6250kcal357.7g752.2g197.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1542g3125kcal178.9g376.1g98.9g16.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103