Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 599g674kcal126.7g0g18g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 899g306kcal9.9g48.6g1.8g26.1g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6174g2013kcal275.4g105.8g40g55.2g
Valittu annoskoko3087g1007kcal137.7g52.9g20g27.6g
Annoskoko puolitettuna1544g503kcal68.9g26.5g10g13.8g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346