Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 38g39kcal1.3g6.7g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g75g45kcal2.8g5.5g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)18g66kcal1g13.9g0.6g1g
Korppujauho 7.9g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g906kcal73.4g64.2g39g5g
Valittu annoskoko309g453kcal36.7g32.1g19.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna155g227kcal18.4g16.1g9.8g1.3g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676