Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g34g196kcal7.4g6.7g17.1g0g
Leseseos (3 viljan)10g25kcal1.6g3.3g0.6g3g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Valkuainen (100g)11g4.7kcal1.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 112g220kcal21g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g42g118kcal1.1g1.5g11.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper20g57kcal5.1g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g1550kcal83.4g26.8g127g7g
Valittu annoskoko309g775kcal41.7g13.4g63.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna155g387kcal20.9g6.7g31.8g1.8g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179