Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 85g47kcal1.4g11.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g77kcal1.7g5.9g4.8g2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g17g61kcal3.9g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g879kcal45.8g37.8g61.4g6.4g
Valittu annoskoko309g439kcal22.9g18.9g30.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna155g220kcal11.5g9.5g15.4g1.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675