Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni56g197kcal7.3g39.4g1.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk141g141kcal32.3g0g0.7g0g
Paprika keltainen 51g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g834kcal81.2g89.2g15.4g4.2g
Valittu annoskoko309g417kcal40.6g44.6g7.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna155g209kcal20.3g22.3g3.9g1.1g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217