Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 44g132kcal7.8g21.2g0.4g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK12g20kcal2.6g0g11g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g420kcal34.2g42.4g29.8g9.4g
Valittu annoskoko310g210kcal17.1g21.2g14.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna155g105kcal8.6g10.6g7.5g2.4g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.8g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917