Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0.1g
Currytahna punainen8.8g23kcal0.2g0.8g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g12g11kcal0.5g2g0g0.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g117g205kcal1.8g2.9g20.5g0g
Katkarapu 158g108kcal22.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g790kcal51.6g14.6g57.4g1.6g
Valittu annoskoko310g395kcal25.8g7.3g28.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna155g198kcal12.9g3.7g14.4g0.4g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666