Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale32g102kcal3.8g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Suolasienet (rouskuja)47g9kcal0.7g2.3g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g7.9g0.3g2.1g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 1.9g4.8kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g586kcal14.4g28g46.8g7g
Valittu annoskoko310g293kcal7.2g14g23.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna155g147kcal3.6g7g11.7g1.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943