Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g17g150kcal0g0g16.7g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha666g1106kcal126.6g0g66.6g0g
Sipuli 243g74kcal3g11.7g0.5g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 483g87kcal2.7g12.1g1.9g3.4g
Tomaatti 233g53kcal1.3g8g0.7g3.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.7g20kcal0.7g1g1.4g0g
Ruokosokeri8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g500g1649kcal80g309.8g10g30g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 833g245kcal4.7g44.1g1.7g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6180g6871kcal440.6g795.4g199.2g113.8g
Valittu annoskoko3090g3435kcal220.3g397.7g99.6g56.9g
Annoskoko puolitettuna1545g1718kcal110.2g198.9g49.8g28.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413