Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g421g547kcal84.1g0g25.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g438g1095kcal83.2g0.1g96.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g3891kcal349.4g124.6g245.2g13.6g
Valittu annoskoko3094g1946kcal174.7g62.3g122.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1547g973kcal87.4g31.2g61.3g3.4g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929