Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g700g532kcal112.1g9.8g4.9g2.8g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1401g1486kcal55.9g271.5g12.5g24.4g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.3g0.4g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Rypsiöljy 49g434kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g5729kcal356.2g696.4g147.6g94g
Valittu annoskoko3094g2865kcal178.1g348.2g73.8g47g
Annoskoko puolitettuna1547g1432kcal89.1g174.1g36.9g23.5g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240