Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)601g4330kcal4.8g4.8g481.1g0g
Sokeri 842g3418kcal0g841.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 962g3302kcal98.1g673.6g11.5g33.7g
Kananmuna kuoreton 529g755kcal66.2g1.6g54.2g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 120g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 29g107kcal5.3g3.2g6.3g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g23974kcal357.2g3069.2g1109.8g85.2g
Valittu annoskoko3096g11987kcal178.6g1534.6g554.9g42.6g
Annoskoko puolitettuna1548g5993kcal89.3g767.3g277.5g21.3g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925