Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g992g1290kcal158.7g0g73.4g0g
Maustekurkku451g74kcal3.2g13.5g0.5g8.1g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka301g30kcal3.3g2.4g0.6g3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g150g21kcal2.1g2.3g0.3g1.8g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 571g1698kcal8.6g36.4g171.3g0.2g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g7332kcal442.2g140g561.2g36.4g
Valittu annoskoko3096g3666kcal221.1g70g280.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna1548g1833kcal110.6g35g140.3g9.1g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780