Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1130g450kcal38.9g45.9g6.8g22.6g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Vesi1652g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g1552kcal89.8g130.6g60.4g59.8g
Valittu annoskoko3096g776kcal44.9g65.3g30.2g29.9g
Annoskoko puolitettuna1548g388kcal22.5g32.7g15.1g15g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811