Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2394g486kcal14.4g91g7.2g33.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g180g27kcal1.8g3.6g0.4g2.5g
Rypsiöljy 84g741kcal0g0g83.8g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g2857kcal53.2g247g185g87.2g
Valittu annoskoko3096g1429kcal26.6g123.5g92.5g43.6g
Annoskoko puolitettuna1548g714kcal13.3g61.8g46.3g21.8g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927