Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 840g2884kcal85.6g588.3g10.1g29.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 359g2551kcal2.7g1.4g287.3g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g10.9g0g0.1g
Sokeri216g875kcal0g215.3g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 862g259kcal24.8g31g0.9g0g
Puolukka 359g139kcal1.6g24.4g1.8g9.3g
Raparperi 287g97kcal2g15.8g0.3g4g
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g13710kcal236.4g1774.2g600.8g85.6g
Valittu annoskoko3096g6855kcal118.2g887.1g300.4g42.8g
Annoskoko puolitettuna1548g3428kcal59.1g443.6g150.2g21.4g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70068