Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)9g10kcal2.3g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g55kcal5.2g2.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko31g27kcal2.6g1.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.3g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8.4g4.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481